maanantai 3. huhtikuuta 2017

Uusi perheblogi


No nyt! Moi internet, terve maailma! Tästä alkaa tämän perhe-elämään, lapsiperhearkeen ja ruuhkavuosien ryminään keskittyvän blogin elämä. Tervetuloa mukaan.

Kirjoittajana (taas yksi) kolmikymppinen nainen, jonka arjessa vilskettä pitävät yllä kaksi lasta, satunnaiset harrastukset, mahtavat ystävät ja peruskallio-mies.

Blogi on pakko aloittaa nyt - tai ei koskaan - sillä ruuhkavuosirallissani on parhaillaan muutaman viikon tauko, töiden ja kolmannen lapsen syntymän välissä. Jäin viime viikolla töistä äitiysvapaalle, ja johan tässä on viikossa ehtinyt kyllästyä pelkkään kasvavan pötsin tuijotteluun. On siis aika perustaa blogi tulevan vauvavuoden aikaisen aivotoiminnan ja vuorovaikutuksen turvaajaksi, ennen kuin perheemme kolmas lapsi, "Tredje", putkahtaa maailmaan.

Aion kirjoittaa niin lapsiperhe-elämämme arkisista kuvioista ja vanhemmuuden polulla patikoinnista (ja haparoinnista) kuin kaikesta muustakin itseäni lähellä olevasta. Kuten syömisestä ja juomisesta, elämyksistä, ylisuorittamisesta, rahasta, urasta, kuivaksiopettelusta (ei omasta), imetyspettymyksestä, potkulaudoista, välikausihaalareista, isofixeistä, vanhemmuuden tasa-arvosta, perhevapaista, verkostoitumisesta ja suppojen välttelystä. Huumorilla tai ilman, mutta ainakin täydellä sydämellä. Katsotaan yhdessä, mitä tästä tulee.

Welcome aboard!

- Suzie Q




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro!