lauantai 22. huhtikuuta 2017

Pari tärppiä Lapsimessuille

Katso internet: messuostokseni!

Kävin eilen ystäväni kanssa Lapsimessuilla Messukeskuksessa. Messuilla on puuhaa ja ihmeteltävää myös lapsille, mutta mielestäni tapahtumasta saa aikuisena silti eniten irti, jos pääsee paikalle ilman lapsia. Agendallamme olikin ensisijaisesti lapsivapaa iltapäivä rentoine kahvitteluineen, messutarjousten metsästystä ja kotimaisten lastenvaatebrändien uutuuksien ihastelua.

Varsinaiset suunnitellut hankintani messuilla olivat Stokken Newborn Set eli kaukalohenkinen ”istuin” vauvalle syöttötuoliin ja Philips Aventin sähköinen rintapumppu, joista molemmista oli tarjolla kohtuullisen hyvät messutarjoukset. Tietäjät tietää - kunnon vermeillä vauva-aika on aavistuksen iisimpää, vaikka ilmankin noita kapistuksia toki pärjäisi. Lisäksi mukaan tarttui pienempää tarpeellista rintaruokintakrääsää kuten rintakumit ja maidonkerääjät, sekä tuttipulloja. Kaikki edellämainittu on ollut aiemmissa imetyssaagoissani vähintäänkin tarpeellista.

Iloinen yllätys näytteilleasettajien joukossa oli F-Musiikki: esillä oli kiva kattaus lastensoittimia pienillä messu-aleilla varustettuna. Vanha kunnon Tupperware oli myös mieluisa bongaus: sain vihdoin hankittua "parhaiksi kehutut" vuotamattomat vesipullot lapsille kesäksi ilman tuppervaarakotikutsuja. Messuilta mukaan lähtivät myös automme istuimiin Britaxin kurasuojat, ja kipeästi kaipaamani Carriwellin tukivyö massun keventämiseksi näiden viimeisten raskausviikkojen 38-42 ajaksi.

Lastenvaatteissa tunnustaudun kotimaisten laatumerkkien faniksi. Tämän vuoden messuilla ihastutti mm. juuri lanseerattu uusi lastenvaatemerkki Roo, jonka vaatteita tulee messujen lisäksi myyntiin myöhemmin kevään aikana ainakin MiniQ-verkkokauppaan. Ihastuksesta, ja kannatusmielessä, ostin Hepulle yhden paidan heiltä. Oma kestosuosikkini Gugguu imaisi myös osansa messubudjetistani, kun Tyty ja Tredje saivat pipot ensi syksyksi. Kokojen arpominen oli hiukan haastavaa ilman sovituspäitä, mutta toivottavasti menivät suht kohdilleen.

Kannattaako Lapsimessuille siis mennä? Mielestäni kyllä, jos tähtäimessä on joku isompi hankinta, kuten lastenvaunut tai turvaistuin - messutarjoukset ovat näissä monesti oikeasti tuntuvia. Messuilla saa kicksit myös lastenvaatefiilistelijä: useampi kiinnostava ei-marketti-brändi on kerralla hiplattavissa saman katon alla, uutuudet mukaanlukien. Toki tarjolla olisi myös monipuolista muuta messuohjelmaa, kuten puheenvuoroja ja paneelikeskusteluita, mutta oma fokus oli tällä kertaa shoppailussa :)

Lapsimessut jatkuvat Messukeskuksessa vielä tänään ja huomenna eli 22.-23.4. ajan. Onko ruutujen takana muita messuilijoita?

- Suzie Q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro!