perjantai 14. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäistaidetta by Heppu 4v4kk.
”Äiti miksi on mämmi? Mitä siihen saa laittaa? Äiti miltä se lammas maistuu? Onko ketsuppia? Äiti miksi on pääsiäisnoitia? Äiti en jaksa enää odottaa pääsiäistä!” (koska pääsiäismunat).

Meidän jengiä hemmotellaan 5 päivän pääsiäislomalla. Tänään ja huomenna ollaan ”mummoloissa” valmiiden patojen äärellä. Sunnuntaina suuntaamme vielä parin yön kylpyläreissulle ystäväperheen kanssa.

Ulkoistin ruokailujen lisäksi tänä(kin) vuonna kaikenlaiset pääsiäisvalmistelut luottotoimittajilleni eli lasten isoäidille ja päiväkodille. Rairuohojen istuttelut ja tipukoristelut tapahtuivat mummolassa. Päiväkodista puskee pääsiäisaskarteluja kotiin harva se päivä - on maalauksia, liimauksia ja höyhenasioita.

Pääsiäisaktien bravuurina lapset saivat virpomisvitsat jälkikäteen - mummolassa palmusunnuntaina käyneiltä virpojilta. Niitä ne sitten pyörittelivät kotona onnessaan, että ”meilläkin on nyt pääsiäisoksat” :D (toim. huom. olimme siis virpomispäivänä koko päivän reissussa eli missasimme omat ja muiden virpomiset).

Mämmirikasta ja rentoa pääsiäisviikonloppua teille kaikille!

- Suzie Q



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro!