sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Vaude mikä vauva

Ihmevauvan isoveli.

No niin! Minähän olen tottunut vauvoihin, jotka kirkuvat autossa, haluavat rintaa 45 minuutin välein, tarvitsevat lisäksi jatkuvasti pullomaitoa, haluavat olla taukoamatta sylissä eivätkä viihdy vaunuissa ensimmäiseen kolmeen kuukauteen. Tuollainen Tyty oli, kaikella rakkaudella. Heppu oli toista maata, mutta se helppous on unohtunut aikoja sitten Tytyn high-maintenance-vauvavuoden ensimmäisen puolikkaan myötä.

Perhekollektiivimme ylpeänä esittää: Tredje, ikää 4 viikkoa, viikonloppureissaaja Naantalissa, matka-agenda isosisarusten ehdoilla. Vauva nukkui lauantaina koko menomatkan (3h lounastaukoineen), Pikku Papu -konsertin ajan (1h) ja iltapizzadinnerin ajan (1,5h). Sopivissa väleissä tyttö tankkasi maitoa rinnasta, ja tuntui saavan vatsansa joka kerta täyteen (?!). Yö sujui syvässä unessa ja muutamalla imetyksellä, kuten kotonakin. 

Sunnuntaina Tredje nukkui koko Muumimaailma-vierailun ajan (4h!!!), ja lähes koko kotimatkan ajan (2h). Kotimatkan hetkellinen ärtymys (isosisarusten nukkuessa) talttui tutilla - kapine, jota yksikään tämän ruokakunnan vauvoista ei ole koskaan kelpuuttanut. Ei lisättävää. Meille on toimitettu joku epävauva? Riemuitsemme niin kauan kuin tätä jumalaista vaihetta meininkiä kestää!

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan i.h.a.n.a. Univelka toki jo painaa niin minua kuin Miestäkin, mutta kyllä tulee törkeän hyvä fiilis tällaisesta viikonlopun minilomasta, kun sellaisen jaksaa toteuttaa. Kolmen alle 5-vuotiaan muksun kanssa. Vapaaehtoisesti. Ihan kreisiä. Ihanaa perheilyä!

- Suzie Q

Ps. Heppu sai nimmarit Papuilta. Ja tuon halin Muumipeikolta.

1 kommentti:

  1. Jeeeee,hyvä Suski&co! Mahtavaa,ihanaa kun kaikki meni hyvin eli ei muutaku uudestaan!!!<3 lanssari

    VastaaPoista

Kerro, kerro!