perjantai 30. kesäkuuta 2017

Action-viikko leikki-ikäisilleSuunnitelmathan on tehty toteutettavaksi. Ja mieluummin överit kuin vajarit, joten Heppu ja Tyty ovat tällä viikolla ennättäneet jo Eläinmuseoon (stadi), Lelumuseoon (Weegee), Hoplopiin (Suomenoja), metsäretkelle (Pirttimäki), leikkipuistoon (Tapiola) ja letunpaistoon (mummola). Aktiviteetteja ovat pyörittäneet ensisijaisesti Mies ja Isoäiti. Vauhtia on piisannut, kun sisaruskaksikko on apinareput selässä viilettänyt ympäri pk-seutua. Tappeluita on ollut huomattavan vähän ja uni on maistunut iltaisin. Äiti kiittää.

Minä olen hoitanut lähinnä Tredjeä ja katsonut Netflixiä järkkäillyt ristiäisiä. Mutta nyt voin hoitaa kohderaportoinnin!

Eläinmuseo, siis Luonnontieteellinen museo: 4. kerroksessa voi syödä omat eväät. Ne kiinnosteli eniten, ainakin Heppua. Lisäksi iskuryhmä raportoi "Afrikan Yön" eli pimeän huoneen ja jonkinlaisen luola-asian olleen kivoimpia. Tytyn suosikki oli norsu ja Hepun dinosaurus. Lapset ilmaiseksi, aikuiset 13e.

Lelumuseo, siis Hevosenkenkä WeeGeellä: Toimii useammankin kerran käytynä. Leikkialueella on leikkimökkiä, keppihevosten tallia, pikkukakkosen rekvisiittaa ja sopivasti levähdyspaikkoja yleiseen hengailuun. Lapset ilmaiseksi, aikuiset 12e (sisältää kaikki muutkin museot paikan päällä).

HopLop Suomenoja (uusi!): Aurinkoisena päivänä oli kuulemma lähes tyhjä, eli remutilaa riitti! Suosikkeja olivat peruskiipeilyjuttujen lisäksi hohtovalaistu pallomeri, liikkuvat ratsastettavat isot pehmoeläimet (?) ja tietysti trampoliinit. Lapset 16e, aikuiset ilmaiseksi.

Pirttimäen ulkoilualue: Meidän vakio "mennään helposti metsään" -kohde. Täällä minä ja Tredjekin oltiin mukana. Parkkipaikan välittömästä läheisyydestä lähtee ulkoilureitit. Vierestä löytyy leikkipuisto ja sadan metrin päästä nuotiokatokset. Kahvila wc-tiloineen palvelee myös. Alle 5-vuotiaille sangen riittävä "eräily"-kokemus, silloin kun aidat on hyvä pitää (vanhemmille) riittävän matalina. Muista nakkipaketti ja stidit! Ilmainen.

Ensi viikolla Savon sydämessä mökkielämää - johan tässä on pääkaupunkiseudun tarjonta tullut nähtyä 😀

- Suzie QEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro!