maanantai 28. elokuuta 2017

Pari sanaa multi-tääskingistä


Kyllä, on yhä trendikästä multitääskää. Koska ei se vaan toimi, että oikeasti keskittyisi tekemään vain yhden asian kerrallaan. Kyseessä on aito arjen moniottelu!

Sitä ei lasketa multitääskiksi, että imettää vauvaa / leikkii lapsen kanssa, juo kahvia ja räplää samalla kännykkää vilkuillen toisella silmällä telkkaria. Mutta seuraavanlainen toiminta on kyllä jo ihan sitäitteään:

Taso 1:
Imetät rimpuilevaa vauvaa, luet uhmikselle samalla kirjaa. Jätät vauvan uhmiksen syliin ja singahdat pyyhkimään neljäveen kakkapepun vessaan. Palaat ja jatkat syöttöä ja kirjaa siitä mihin jäit. Käyt aina välillä vauvan kanssa yläkerrassa auttamassa veskihommat finalisoinutta neljäveetä eteenpäin tietokonepelissä.

Hitsi, ruoka-aikahan alkaa jo lähestyä. Alat paketoida vauvaa rintareppuun päästäksesi kokkaamaan.

Taso 2:
Teet ruokaa keittiössä hytkytellen samalla vauvaa rintarepussa uneen. Samalla availet pöydän ääressä askarteleville muksuille muovailuvahapurkkeja ja kaivelet kovettuneita vahoja purkkien pohjilta. Välillä tyhjennät tiskikonetta, kaadat höyryäviä pastavesiä pois, täytät tiskikonetta ja pyörittelet niitä kovettuneita muovailuvahaklönttejä pehmeämmiksi. Bonarina käyt itse pissalla vauva edelleen rintarepussa.

Taso 3:
Muovailuvahalystien poisraivaamisen ja ruokailun jälkeen keksit alfamutsipäissäsi vielä, että nytpä lähdetäänkin pihalle leikkimään. Kun kaikilla on lenkkarit jalassa, hupparit tikissä ja lippikset ojossa, avaat oven huomataksesi, että ulkona sataa kaatamalla. Olisi kannattanut avata ne kaihtimet jo etukäteen.

Kaikki edelliset esimerkit perustuvat tositapahtumiin. Niitä toteutettaessa ei vahingoitettu floraa, faunaa eikä ketään lapsenkaltaisia. Tältä kaikelta välttyy a) heittämällä pakastepizzan uuniin, b) laittamalla pipsapossun pyörimään ja c) antamalla vauvalle pullomaidot.

Aijoo, paitsi vessahommat. Opetelkoot jo itse pyyhkimään.

- Suzie Q

1 kommentti:

  1. Opetelkoot itse pyyhkimään �� Ai kun repesin. Jättäkää pyyhkimättä, onhan teillä pesukone ��

    VastaaPoista

Kerro, kerro!