tiistai 4. heinäkuuta 2017

Mikkeliin!

Tässä Tredje nukkui Pasilaan asti!

Pienehköt alfa-mutsi-vibat päällä juuri nyt. Pakkasin aamupäivän aikana kokoon viiden hengen mökkivarusteet - äyskimättä, tiuskimatta tai riitelemättä. Sitten heilutin heipat Miehelle, Hepulle ja Tytylle, jotka lähtivät täydellä autolla kohti nelostietä ja Mikkeliä. 

Hoitelin itseni ja Tredjen lähtökuosiin ja pakkasin loput vähät kamppeet vaunuihin. Muistin sulkea ikkunat, kaihtimet, vaihtaa ristiäispionien veden (jos ne vaikka kestäis reissumme yli) ja laitoin jopa lähtiessäni hälyn päälle. (Huom te murtovarkaat.)

Nyt istun Tredjen kanssa junassa kohti Mikkeliä. Tähän pääsemistä edelsi vielä bussisählinki, hissisählinki, känniläisten väistelyä asemalla ja huutava vauva. Ja tässä me nyt ollaan! Tredje kiinni rinnassa ja mulla on pullaa.

Päädyimme tähän matkustusjärjestelyyn siksi, että Tredje ei viime viikkoina ole ollut varsinaisesti ykkösvalinta automatkaseuraksi. Menestyksekäs Naantalin reissumme in memoriam - ehkä nuo autoilun kulta-ajat taas pian palaavat! Kuljen nyt mennen tullen puolimatkankrouviimme eli Mikkeliin vauvan kanssa siis junalla, jotta auton turvakaukalossa istumisaika olisi Tredjelle minimaalinen. Ja myös huudon kuuntelun määrä muulle autokunnalle.

Antaa siis VR:n pistää nyt parastaan. Enää tarvitsee osata jäädä kyydistä Mikkelissä ja bongata loppuperhe asemalta. Yes we can! Tänään hengaillaan ja yövytään Mikkelissä, huomenna matka jatkuu autolla kohti The Oravi Cityä ja lankoni mökkiä.

- Suzie Q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro!