perjantai 10. marraskuuta 2017

Kyllä nyt on gourmeeta!

Tarjoiluehdotus!
Ylpeänä esittelen laiskan kokin pikaversion perinteisestä (?) lapsiperheen dinneri-iltapala-yhdistelmästä eli tortilloista. No sehän menee jotakuinkin näin:

1. Ota kaksi (täysjyvä)tortillaa.
2. Voitele ne ohuesti margariinilla, vähän niinkun rieskat. Reunoihin asti. (Jos alat hifistellä, voit myös voidella avocadolla, mutta huom se ei enää täytä tämän rimanalitusreseptin kriteerejä sitten)
3. Laita toisen tortillan päälle juustoviipaleet (valmis-Salaneuvos-palat käy oikein hyvin).
4. Sitten kalkkuna- tai kinkkuleikkeleet. (Parhaat on korppukalkkunat mutta kyllä ohuenohuetkin uppoaa.)
5. Leikkaa kurkkuviipaleita ja peittele tortilla niillä.
6. Lisää päälle hatuksi se toinen voitelemasi tortilla. Litistä ja painele, että ne tarttuu yhteen silleen quesadilla-henkisesti.
7. Leikkaa pizzaleikkurilla paloiksi.

Tarjoile maitolasin kera.

"Äiti tää on ihanaa!"
"Äiti voinko saada lisää?"
"Paras ruoka mitä oon syönyt!"
"Onneksi ei oo jauhelihaa!"

Ole hyvä!

- Suzie Q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, kerro!